Hei sinä kauneusalan ammattilainen hae meille Lumopisteelle töihin! ›

Yhteystiedot

Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta tai jokin asia jäi mietityttämään otathan meihin yhteyttä. Parhaiten meidät saat kiinni Whatsappissa tai Instagramissa!

}

Avoinna sopimuksen mukaan

lumopiste@gmail.com

040 930 9402

Saapumisohjeet

Sijaitsemme Irjalassa Tampereen keskustasta noin 10 minuutin matkan päässä. Meille pääset helposti julkisilla sekä kampaamon edestä löytyy myös ilmaiset parkkipaikat.

Tämä sisältö näkyy vain, kun vierailija on antanut suostumuksensa markkinointievästeisiin.
Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi kartan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko varata ajan soittamalla tai viestillä?
3
5

Tottakai! Nettiajanvarausta ei ole pakko käyttää. Voit olla myös suoraan yhteydessä liikkeeseen. Suosittelemme vakkariasiakkaita varaamaan seuraavan ajan aina edellisen yhteydessä niin varmistat aikasi!

Minulla on tarkka budjetti / aikataulu ja palvelun lopullinen hinta jännittää.
3
5

Mainitsethan budjettisi aina konsultaation aikana niin palvelu pyritään toteuttamaan sen antamissa rajoissa. Sama pätee aikatauluusi, kerrothan siis jos sinulla on tarkka aikataulu.

Voinko maksaa käteisellä?
3
5

Kyllä, otamme vastaan käteismaksut, sekä korttimaksut.

Saako teiltä opiskelija-alennusta?
3
5

Meiltä saa -10% opiskelija-alennuksen arkena ennen klo 13 alkaviin palveluihin. Eli varaathan ajan viimeistään klo 12.45 ja otat voimassa olevan opiskelia-kortin mukaasi. Erikoisaikaisista ja viikonloppuajoista opiskelija-alennusta ei myönnetä. Alennus ei myöskään koske erikoistöitä, sekä lisäpalveluita.

Minulla on lahjakortti, miten toimin?
3
5

Voit mainita lahjakortista etukäteen konsultaatiovaiheessa. Lahjakortti tulisi olla mukana, tarvitsemme siinä olevan koodin.

Mihin voin jättää auton?
3
5

Auton voi parkkeerata ilmaiseksi suoraan kampaamon edessä oleville parkkipaikoille tai kadun viereen.

En ole varma minkä palvelun varaisin.
3
5

Ota aina yhteys liikkeeseen mikäli et ole varma mikä sinulle olisi oikea palvelu. Autamme valitsemaan sinulle sopivan palvelun sekä ajan.

En ole varma mitä haluaisin hiuksilleni tehtävän.
3
5

Ei haittaa! Voit ottaa yhteyttä liikkeeseen etukäteen, ja mietitään mikä olisi paras palveluvalinta. Konsultaatioaikaa voidaan hieman pidentää ja suunnitella lopputulos yhdessä.

Tulenko puhtailla vai likaisilla hiuksilla paikalle?
3
5

Toivomus olisi että hiukset olisivat puhtaat (ei muotoilutuotteita), edellinen pesu olisi hyvä tehdä joko metallinpoisto tuotteilla tai syväpuhdistavalla. Poikkeuksena ainoastaan vaalennukset jotka osuvat hiuspohjaan. tällöin hiuspohjan oma rasva suojaa hiuspohjaa kuivumiselta tms.

Tulen kampaukseen, miten valmistaudun?
3
5

Pesethän hiukset päivää/kahta ennen ja voit laittaa föönauksen alle kevyen muotoilutuotteen. Hiukset olisi hyvä föönata.

Tulen ripsi/kulmapalveluun, miten valmistaudun?
3
5

Tule paikanpäälle ilman meikkiä. Valmistaudu niin että jaksat makoilla paikallasi mahdollisimman rentoutuneena, siksi suosittelemmekin että syöt hyvin ja vältät kofeiinia ennen aikaasi.

Tulen muualta ripsihuoltoon, minkä palvelun varaan?
3
5

Varaathan aina ajan varmuuden vuoksi muualta tulevien huoltoon. Veloitus ajan mukaan.

Tervetuloa Lumopisteelle

Tuodaan luonnollinen itsevarmuutesi esiin!