Hei sinä kauneusalan ammattilainen hae meille Lumopisteelle töihin! ›

Tuotesarjat

Käytössämme olevat tuotesarjat on valikoitu luonnonmukaisten ainesosiensa takia tinkimättä kuitenkaan laadusta ja suorituskyvystä. Helppokäyttöisiä, toimivia sekä erityisen hoitavia. Myyntihyllystämme löydät myös suurimman osan tuotesarjojen tuotteista!

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotesarja on koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY-tuotteita ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan kampaamot.

Tiesitkö?

Pakkauksissa käytetään käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista tehtyjä materiaaleja. Vuonna 2019 he ovat siirtyivät käyttämään pakkauksissa meristä kerättyä muovia sekä kierrätettyä muovia. Kulmikas pakkaustyyli tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä.

ELEVEN Australia

Raikkaasta ELEVEN Australia -tuotesarjasta löytyy hiustenhoito- ja muotoilutuotteet jokaiselle hiustyypille, jotka tekevät täsmälleen sen mitä lupaavat.

ELEVEN Australia -tuotteet on valmistettu korkean suorituskyvyn raaka-aineista, kuten avokadoöljystä, macadamiapähkinä -öljystä, aloe verasta sekä limeuutteesta. Pakkaukset ovat aina 100% kierrätettäviä. Tuotteet ovat PETAn hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. Elevenillä on myös laaja valikoima vegaanisia ja gluteenittomia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita.

Metal DX

L’Oréal Professionnelin Série Expert Metal DX Shampoo puhdistaa metallihiukkaset hiuksista tehokkaasti. Käsiteltyjen hiusten paras ystävä auttaa pitämään hiuksen puhtaina metalli ja muista kertymistä. Hiukset eivät vaurioitu hiustenpesun ja UV-valolle altistumisen aikana.

Myös huipputyökalu käsittelyiden yhteydessä, sillä se estää epäpuhtauksien kemiallisen reaktion värikäsittelyn aikana. Kirkastaa hiuksista tunkkaisuuden ja vihertävät sävyt.

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

K18 Hair

K18Peptide -peptidellä on kyky palauttaa vahingoittunut hius sen alkuperäiseen kuntoon. Kotikäyttäjälle se antaa mahdollisuuden palauttaa hiusten kunto sellaiseksi, kuin se on ollut ennen vahinkojen syntymistä. Mikä parasta, tämä on mahdollista ilman pitkiä vaikutusaikoja ja käsittelyvaiheita, vain 4 minuutissa.

K18 Hair-tuotteilla voidaan korjata hiuksia kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä. Lisäksi hoidon voi tehdä kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii sekä kampaamossa aloitetun hoidon jatkona, tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään, ilman kampaamossa ensin tehtyä hoitoa.

K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyväinen osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini.

InLei Lash filler & Brow Bomber

InLei on uudenlainen ripsien ja kulmien kestotaivutussarja Italiasta, jossa on panostettu hellävaraisuuteen, laatuun, turvallisuuteen ja siihen että jokainen tuote on viimeistä piirtoa myöten suunniteltu täydellisesti toimivaksi. Tuotteet sopivat hyvin myös tuoksuherkille.

InLein Lash Filler ei pelkästään taivuta ja värjää ripsiäsi, vaan myös hoitaa ja vahvistaa. Kestotaivutus sopii sinulle, joka haluat maksimoida omien ripsiesi näyttävyyden ja on hyvä vaihtoehto ripsivärille / ripsienpidennyksille. Markkinoiden ainut merkki, joka vahvistaa, paksuntaa ja kasvattaa omaa ripseä.

InLei Brow Bomber kulmien laminointi tuotteet antaa sinulle tuuheammat ja paksumman näköiset kulmakarvat. Brow Bomber tuotteet ovat myös markkinoiden hellävaraisimmat.

 

Meille on tärkeää

Niin käyttämiemme tuotesarjojen kautta kuin visuaalisestikin toteuttaa luonnollisia, yksityiskohtaisia lopputuloksia. Työskentelemme aina karvojen kuntoa kunnioittaen, oli palvelu sitten mikä tahansa.